UNG

Södergården UNG

HÖSTLOV!

Under höstlovet (v.44) håller Södergården öppet och har massor av aktiviteter!

Måndag 28 oktober och 30 oktober kl 14-17
Filmworkshops i samarbete med Doc Lounge Stockholm. Gör en kortfilm på en eftermiddag!
Föranmälan på tel: 073-827 00 74 eller drop-in.

Tisdag 29 oktober kl. 17-20
Konsertworkshop i samarbete med Stockholm Straight Edge. Lär dig hur man arrangerar egna konserter samt planera ett evenemang med oss.
Föranmälan på tel: 073-827 00 74.

Onsdag 30 oktober kl. 17-21
Halloweenmysterium på Spektrum
På vårt HBTQ+häng spelar vi rollspelet “Ur varselklotet” med ett halloweenmysterium som tema.

Torsdag 31 oktober
Dj-workshops och musikproduktion. Boka ett pass hos oss i vår studio. Både för nybörjare och mer erfarna.
Föranmälan på tel: 073-827 00 74, begränsat antal platser.

Fredag 1 nov. kl. 17-21
Prod.rep i Södergårdens konsertlokal. Är du ett band som vill träna på scenframträdandet. Vill du testa hur det är att spela med ljudtekniker, men utan publik? Endast föranmälan på tel: 073-827 00 74. Begränsat antal platser.


DROP-IN-KVÄLLAR:
En kreativ och trygg mötesplats för ungdomar 12-18 år.

Här kan du vara med på olika aktiviteter, gå kurser eller komma på torsdagkvällarna med drop-in aktiviteter. Då kan man laga mat och äta tillsammans, spela biljard, pingis, fika och spela sällskapsspel. Vi har hela veckan musikverksamhet och replokaler som unga kan boka och låna gratis. Vi hjälper också unga att genomföra egna konserter, fester och evenemang. Kom in till oss med din idé!

SPEKTRUM
Söders första HBTQ-häng för unga. Spektrum är öppet varje onsdag 17.00-21.00. För dig som är HBTQ eller som har funderingar kring det. Vänner och allierade är också välkomna till SPEKTRUM. Vi har olika aktiviteter och teman varje vecka. Följ oss på Instagram: @Spektrum37

STUDION
För dig som gillar musik eller vill sjunga. Här finns en studio utrustad med DJ-utrustning, Logic Pro X, Garageband, mic och keyboard. Vi har ledare som lär dig hur allt fungerar samt hjälper dig att producera musik. Vi har också DJ-kurser där du får lära dig om mixning, EQ och loopar. Inga förkunskaper behövs och vi startar grupper löpande.

Anmäl intresse på info@sodergarden.org eller ring 073-827 00 74

KONSERTER
Cirka en gång per månad har vi konserter eller olika evenemang för unga. Håll utkik på vår Facebook eller Instagram för mer info.
www.facebook.com/sodergarden/
Instagram: fsodergarden

STUDIECIRKEL FÖR DIY-ARRANGEMANG

Under hösten samarbetar vi med Stockholm Straight Edge som kommer att coacha ungdomar att göra egna arrangemang och konserter. Vill du vara med?

Har du andra idéer på saker du vill göra? Tveka inte att höra av dig till oss!

KURSER
Under hösten kommer vi starta kurser för unga i silversmide, akvarell och annat hantverk. Hör av dig om du är intresserad!

KULTURCOACH
Har du en grym idé? Vill du nå en publik? Kanske göra en fest, en konsert, en utställning eller något helt annat?

Kulturförvaltningen har ett särskilt stöd för dig mellan 10-25 år. Du söker som privatperson och kan söka upp till 10 000 kr. Vi på Södergården kan hjälpa dig att söka. Anmäl intresse via info@sodergarden.org eller ring 073-827 00 74.

 

Grattis du har en tonåring 9 oktober 17.30
Det är härligt att ha en tonåring med sin frigörelse till vuxenlivet, men det skapar också en mängd frågor. Välkommen till en populär föreläsningskväll som tar upp viktiga ämnen för dig som är tonårsförälder eller bara intresserad.

Fri entré. Håll utkik efter inbjudan och anmälningsformulär på Söderandans hemsida. Arrangeras i samverkan med Söderandan. www.soderandan.se

 

 

 

 

 

 

 

 

REPLOKAL

På 37:an kan ungdomar gratis låna replokal. Vi har två fullt utrustade replokaler och en studio. Det finns trummor, gitarr, bas och synt. Är du intresserad av att repa hos oss eller vill spela in? Kom förbi under våra öppettider, maila info@sodergarden.org eller ring 08-643 66 89.

 

 

 

TONFISKARNA – barnkör från 9 år
Svängiga och fartfyllda sånger, vackert och lugnt – här sjunger vi inspirerande musik. Vi använder mycket rörelse och fantasi för att utveckla rösten. Tonfiskarna är träffas
torsdagar 16.30–17.15
Vi startar höstterminen vecka 37 och vårterminen vecka 3.
Avgift: 1000:- för ett barn, 1.800 kr för två syskon. 14 tillfällen och en konsert per termin. Anmälan sker till expeditionen. info@sodergarden.org

 

Har du andra idéer eller önskemål på vad du vill göra hos oss?
Hör av dig! Vår verksamhet utgår från ungdomars behov.

 

Tillgänglighet: Till lokalerna som ligger på tredje våningen finns en rullstolshiss. Anpassad toalett finns i bottenplanet.

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara