UNG

för unga 12-18 år. 

I våra salonger och i vårt café är ungdomar välkomna att sitta och plugga, umgås och fika samt låna böcker från vårt bibliotek. I mån av tid hjälper personal gärna till med läxor. 

Replokal 

På Södergården kan ungdomar gratis låna replokal. Vi har två fullt utrustade replokaler och en studio. Det finns trummor, gitarr och bas. Är du intresserad av att repa hos oss eller vill spela in? Kom förbi under våra öppettider, maila katarina@sodergarden.org eller ring 073-827 00 74. 

Studion 

För dig som gillar musik eller vill sjunga. Här finns en studio utrustad med DJ-utrustning, Logic Pro X, Garageband, mic och keyboard. Vi har ledare som lär dig hur allt fungerar samt hjälper dig att producera musik. Vi har också DJ-kurser där du får lära dig om mixning, EQ och loopar. Inga förkunskaper behövs och vi startar grupper löpande. Är du intresserad, anmäl intresse till katarina@sodergarden.org eller ring 073-827 00 74. 

Spektrum
Söders första HBTQ-häng för unga! 

Spektrum är öppet varje onsdag 17.00-21.00 för dig som är HBTQ eller som har funderingar kring det. Vänner och allierade är också välkomna till SPEKTRUM. Vi har olika aktiviteter och teman varje vecka. Följ oss på Instagram: @Spektrum37 

Kulturcoach
Har du en grym idé? Vill du nå en publik? Kanske göra en fest, en konsert, en utställning eller något helt annat? Kulturförvaltningen har ett särskilt stöd för dig mellan 10-25 år. Du söker som privatperson och kan söka upp till 10 000 kr. Vi på Södergården kan hjälpa dig att söka. Anmäl intresse via katarina@sodergarden.org eller ring 073-827 00 74.