UNG


Alltid på Södergården


Spektrum
Ett HBTQIA+ häng för unga, 13–17 år. Här finns det möjlighet att bara hänga, ta del av ledarledda aktiviteter samt vara med och tillsammans skapa den verksamhet du som besökare vill ha! Spektrum är öppet för dig som är HBTQIA+ eller som har funderingar kring det. Vänner och allierade är också välkomna till Spektrum! Vi har olika aktiviteter och teman varje vecka. Öppet onsdagar 17.00–20.30. Följ oss på Instagram: @Spektrum37
Kontakta spektrum@sodergarden.org eller ring 08-643 66 89 för mer info.


Spektrum +Plus
För unga vuxna, 18–25 år, som identifierar sig som HBTQIA+. Här ses vi och hänger, fikar och skapar verksamhet tillsammans. Öppet torsdagar kl 17.00-20.30. Mer info finns på vår instagram @spektrum37. Maila spektrum@sodergarden.org om du har några frågor!


Replokal
På Södergården kan ungdomar gratis låna replokal! Vi har två fullt utrustade replokaler och en studio. Det finns elpiano/piano, trummor, gitarr och bas samt mikrofoner. Replokalerna är öppna måndag till torsdag. Är du intresserad av att repa hos oss eller vill du spela in? Hör av dig för tidsbokning. Maila info@sodergarden.org eller 08-643 66 89.


Musikproduktion & DJ
För dig som gillar att skapa musik eller vill sjunga. Här finns en studio utrustad med DJ-utrustning, Logic Pro X, Garageband, mic och keyboard. Du får hjälp av ledare
som lär dig hur allt fungerar samt hjälper dig att producera musik. Vi har också DJ-kurser där du med hjälp av en ledare får lära dig om mixning, EQ och loopar. Inga förkunskaper behövs och vi startar grupper löpande. Anmäl intresse till info@sodergarden.org eller 08-643 66 89.


Gör egen merch
Vill du eller ditt band trycka merch? Hör av er till oss! Vi har all utrustning för att screentrycka exempelvis t-shirts, tygkassar eller patches. Vi kan guida er i allt från skapandet av logga till färdigt resultat. Ta med egna tröjor/saker att trycka på eller köp in via oss och betala inköpspris. Vi har även en pinmaskin som ni kan göra era egna pins med klipp och klistra själva eller skriv ut ett färdigt motiv! Anmäl intresse till info@sodergarden.org eller ring 08-643 66 89.


Läxläsning
Kom och gör dina läxor med oss! Hos oss finns en lugn och trygg studiemiljö, där personal på plats kan stötta och svara på frågor, med ett normkritiskt perspektiv. För ungdomar mellan 13-18 år som vill ha en plats att läsa, skriva, räkna och fundera. Tisdagar 17.00–20.00. Ring 08-643 66 89 om du har några frågor.