EVENEMANG HÖSTEN 2024


Evenemangen uppdateras löpande.

Anmälan till evenemang behövs om inget annat anges.
Mejla, ring eller kom in till expeditionen.
info@sodergarden.org eller 08-643 66 89.


Bussutflykt till Uppsala
11 september
Vi besöker idylliska Linnés Hammarby, familjen Linnés  sommarbostad från mitten av 1700-talet, där vi får en guidad tur och dricker förmiddagskaffe i det gröna. Därefter väntar lunch i närheten. Under eftermiddagen är vi inbokade till visning av den modernistiska konstnären Bror Hjorts vackra ateljé och bostad. På vägen dit får vi se SLU:s berömda björkallé med glasbjörkar från hela Sverige. Vår dag i Uppsala avslutas på Fyrisgården där det serveras kaffe med bröd. Bussen avgår från Medborgarplatsen. 

Avgift: 900 kr / medlem 750 kr.


Språkkafé
Torsdagar 16.30–18.00
.
Välkommen på språkkafé i Blå Salongen med Internationella Bekantskaper! Kom och fika och prata svenska med oss i grupper om 3–5 personer. Säg hej till träffens samordnare när du kommer så föreslår vi en grupp till dig. Pratar du obehindrad svenska och vill hjälpa till som språkvärd, kom förbi och presentera dig. Maila: info@bekantskaper.se om du har frågor.

Drop in.


Stickcafé
Torsdagar 15.00–19.00, start v 36

Välkommen på stickcafé i Grå Salongen. Ta med din egen stickning eller annat handarbete. Vi utbyter erfarenheter och umgås. Vill du börja sticka finns enstaka nystan och stickor att köpa. Stickcafét är igång när vi har annanverksamhet i huset.

Ingen anmälan behövs, det är bara att dyka upp!


Viscafé med Södergårdens gitarrgrupp
Mer information kommer.


Julbasar
Fredag 6 december kl 11.00-17.00
Lördag 7 december kl 11.00-17.00

Varmt välkommen på Julbasar!
Traditionsenlig julmarknad med försäljning av bröd och handarbeten, loppmarknad, lotterier och kursutställningar. 1800-tals våningen står dukad med julkaffe och hembakat.


I samarbete med ABF Stockholm