Föreningen Södergården kallar medlemmar till digitalt årsmöte!

Kallelse till Södergårdens årsmöte

Måndagen den 24 maj kl 18.00 sker mötet på Google Meets.
Länken till mötet:
meet.google.com/sym-ffao-kja

För vår planering, anmäl vänligen ditt deltagande till Södergårdens expedition, info@sodergarden.org eller på telefon 08-643 66 89.

Från och med den 10 maj finns årsmöteshandlingarna att hämta på Södergården och här på hemsidan.


Vill du bli medlem eller betala avgiften för 2021?

Det kostar 100 kr för vuxen och 50 kr för ungdom. Swisha beloppet till 123 363 51 90 eller betala via bg 739-8373. Märk betalningen medlem och skriv även ditt namn, adress, telefonnummer och mejladress.

Utställningen Hopp

Från och med lördagen den 22/5 är utställningen på plats i Södergårdens båda skyltfönster samt på hemsidan. Över 20 konstnärer med olika uttryck, infallsvinklar och tekniker visar sina verk som har skapats med fri tolkning av tema hopp.

Varmt välkomna att gå förbi skyltfönstret eller besöka utställningen digitalt!

Södergårdens sommarkurser

Sommarkurser

Måleri, yoga, silversmide eller orientalisk dans… Ännu finns det några platser kvar på sommarkurserna! De flesta sker utomhus, med max åtta personer per grupp.

Läs mer om sommarkurserna på vår hemsida.

För frågor och anmälan: 08-643 66 89 eller elin@sodergarden.org

Södergårdens program i höst

Södergården tänker redan på hösten…

…då vi planerar inför att öppna igen!

Har du blivit kontaktad av Södergården angående kursplats för hösten? Vi hör nämligenav oss till gamla deltagare om kursplats. Vill du föregå oss kan du gärna mejla elin@sodergarden.org angående den kurs som du vill gå.

Södergårdens slogantävling är avgjord

Slogantävlingen är avgjord!

Vi kommer inom kort att här och på Facebook publicera vilken slogan det är som kommer att pryda hemsidan och vem den lyckliga vinnaren är.

Spektrum har öppet i sommar

Spektrum håller öppet även i sommar.

Varje onsdag i juni och juli är det sommarträff med bowling, bad, tröjtryck och mer. I slutet av sommaren kommer det även att hållas två dagkollon. Ett med fokus på musik och musikproduktion och ett på tema sommar och kreativitet.

Mer info kommer!